Voorafgaand aan de fotoshoot neemt u contact met mij op, dit kan via de mail, telefoon, Facebook etc. Hierin verteld u kort wat uw wensen zijn. Ik zal binnen 2 a 3 werkdagen u bericht beantwoorden. Aan de hand hiervan kunt u een beslissing nemen.

We kunnen een afspraak maken zodra we beide akkoord zijn met de gemaakte afspraken. Aan de hand hiervan kunnen we de fotoshoot plannen, dit kan doordeweeks, in het weekend maar ook op een avond. Ik ben vrij flexibel.

Op de dag van de fotoshoot verwacht ik dat u op tijd aanwezig bent op de fotoshoot. Dan gaan we de foto’s maken, maakt u uzelf niet zenuwachtig! Dit is totaal niet nodig, we hebben alle tijd en mijn stijl is vooral de spontane foto’s. Het komt (bijna) altijd goed! 

Na de fotoshoot ontvangt u binnen 14 werkdagen de foto’s via de mail/WeTransfer. Zorg er dus voor dat u uw emailadres aan mij doorgeeft na de fotoshoot. 

Normaalgesproken is het zo dat je na afloop van een fotoshoot de foto’s in een kleiner formaat ontvangt van de fotograaf. Ook zal de foto in veel gevallen voorzien zijn van een zichtbaar copyright (naam op de foto). Bij ons ontvangt u de foto’s in origineel formaat, de maximale resolutie, deze kunt u zelf af (laten) drukken. Zo vaak en zo groot als u wilt. U hoeft dus geen foto’s meer na te bestellen oid. 

Wel vraag ik naamsvermelding bij het plaatsen van foto’s op Social Media.