Berichten

Update van mijn kant!

Hierbij een update van mijn kant. Het is jullie vast opgevallen dat er niet zoveel shoots als de afgelopen jaren en ook geen mini shoots op locaties zijn.

In mei, begin dit jaar, ben ik geopereerd aan mijn rechter knie. Ik hoopte na de herstelperiode weer lekker aan de gang te kunnen met fotograferen. Helaas valt dat nogal tegen, de schade was groter dan gedacht en het duurt allemaal langer dan ik had gehoopt. Ik loop nog steeds bij de orthopeed in het ziekenhuis en bij de fysiotherapeut. Daarbij sport ik regelmatig om mijn knie sterker te maken in de hoop dat mn knie hersteld.

Ik hoop dat het in de komende tijd verbeterd zodat ik langere tijd door mn knieën/op mn hurken kan zitten zonder pijn. Zodra dit weer lukt kan ik weer grotere shoots organiseren.

Populaire posts